הורות משותפת וקהילת להט"ב

"הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן"
שלום חנוך

נשים וגברים רבים מעוניינים להיכנס בשעריה המופלאים של ההורות ולהגשים את הזכות הבסיסית לקיים משפחה. כדי לצאת לדרך של הורות משותפת, יש צורך בהסדרה משפטית של כל האספקטים הנוגעים לתהליך ההתעברות וגידול הילד/ה. במשך שנים רבות אני עוסקת בבניית מנגנונים משפטיים – הסכמיים ופרקטיים ליצירת הורות משותפת, כל זוג הורים בדרכם ובאמונתם.
אני כאן כדי לסייע לכם ולכן לבנות את מפת ההורות המשותפת והאחריות ההורית שלכם/ן, לתת לה ביטוי גם בדיאלוג וגם בהסכם שיבטא את ההסכמות שתגיעו אליהן.

קהילת להט"ב

ליווי ועריכת הסכמי חיים משותפים בין בני/ות זוג חד מיניים/יות, ליווי משפטי בהליכי פונדקאות, ליווי והכנת בקשה למתן צו הורות פסיקתי, ליווי ועריכת הסכמי פירוד בין בני/ות זוג חד מיניים/יות (לרבות התייחסות להורות ביולוגית וההורה הנוסף, זמני שהות וקשר אחאות, עבודה עם מומחים שונים וכו').

הסכמי הורות

לפני הלידה: בניית הסכמות לעניין הליכי הזרעות, הפריות ובדיקות במהלך ההיריון, חלוקת האחריות והנטל הכספי בין הצדדים, והגדרת כלל זכויות וחובות הצדדים. חשוב לדעת שבשלב הזה, ההסכם אינו מובא לאישורו של בית משפט לענייני משפחה.
לאחר הלידה: חלוקת אחריות הורית וזמני שהות (עם התייחסות לתקופת ההנקה), חלוקת הנטל במזונות הילד/ה והוצאות מיוחדות, קביעת רדיוס מקום מגורים ומסגרות חינוך, הגדרת כלל חובות וזכויות ההורים. אישור הסכם בבית משפט לענייני משפחה.  

פוסטים בנושא הורות משותפת וקהילת להט"ב

החיפוש אחר הצדק

אי אלימות, גישור וגירושין

הולכת, עובדת ובאה מאהבה

לרוץ על החיים

ידעת שלוקח 5 שניות להדליק נר?

חוק גישור חובה – ברכה או קללה?